Helikopter verkenningsmissie

  • Sky High Events
  • 32 - 500 personen
  • 10532
  • Beschrijving

Deze dag staat in het teken van sensatie, actie, en sportiviteit. Samenwerken is van essentieel belang.

Er zijn vijandelijkheden gespot op de Veluwe; er zou onder andere een laagvliegend vliegtuig gesignaleerd zijn welke een pakket heeft gedropt. Aan u om na te gaan of deze melding echt is en zo ja, wat de vijandelijkheden zijn en waar deze zich bevinden. Om de kans op juiste informatie zo groot mogelijk te maken gaat u in kleine teams deze verkenningsmissie uitvoeren.

Jullie moeten per helikopter het gebied in kaart brengen om vervolgens te voet of in de legervoertuigen de missie te volbrengen (afhankelijk van de gekozen activiteit). Weet uw team de juiste richting op te gaan? Vinden jullie alle aanwijzingen en het pakket? Zijn de teamleden slim genoeg en weten ze het raadsel rond de vijandelijkheden te ontrafelen?

Na inspanning komt ontspanning. De spannende spectaculaire dag wordt afgesloten met jullie bevindingen. Welk team heeft de missie het beste uitgevoerd? Het winnende team krijgt een leuke prijs. 

Vul het formulier in voor meer informatie of een offerte op maat.

Ligging uitje

Dit is mogelijk op de Veluwe , Vaassen, Stroe, Garderen, Elspeet, Nunspeet maar ook op ondere locaties op aanvraag zoals Rotterdam (Bergschenhoek) en Alpen aan de Rijn.

Trefwoorden
Outdoor bedrijfsuitjes, survival, actieve uitjes, sportieve teamuitstapjes, sportief evenement, outdoor spel en ontspanning, outdoor sport en actie, evenementenbureau, teambuilding, teamtraining, samenwerking, actief bedrijfsuitje, uitdagend bedrijfsuitje, bedrijfstuitje op de Veluwe, bedrijfsuitje met helikopter, dropping

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!