Safety Experience Center
Contact

Bent u op zoek naar een spannende maar ook waardevolle invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsdag met uw afdeling? Het Safety Experience Center in Rosmalen biedt u een compleet rijvaardigheidsprogramma waarin de belangrijkste aspecten van voertuigbeheersing worden getraind en intensief worden beleefd.

De training bestaat uit onderstaande onderdelen:
 

Theorie verkeersveiligheid
Interactieve theoriesessie waarin waarneming, verkeersinzicht en voertuigkennis, gevaarherkenning en afleiding in het verkeer centraal staan
 

• Algemene voertuigbeheersing
Afwisselende stuuroefeningen waarin u alles leert over een goede stuurhouding en kijktechniek: de basis voor veilige verkeersdeelname.
 

• Noodstop- en uitwijkoefening
Goed remmen is essentieel om een ongeval te voorkomen. U leert de remcapaciteit van uw auto zo optimaal mogelijk te gebruiken en de controle over uw voertuig te behouden.
 

• Onder- en overstuuroefening
Ongevallen in de bocht ontstaan bijna altijd door over- of onderstuur. U leert controle over uw auto te behouden en schades en ongevallen te voorkomen.

De training wordt uitgevoerd in BMW's en Mini's die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld. 


Onze verkeersveiligheidslocatie, het Safety Experience Center in Rosmalen, heeft vijf trainingsbanen en een 1900 meter lang trainingsparcours. Hier komen de oefensituaties realistisch overeen met de verkeersomstandigheden waarmee de cursisten dagelijks te maken hebben. Op het Safety Experience Center leren de cursisten een anticiperende en risicobewuste rijstijl aan. Zij vergroten hun verkeersinzicht en leren schades en ongevallen te voorkomen.

 

Wij zijn gevestigd in het voormalige Huis van de Toekomst. Deze locatie biedt uitgebreide mogelijkheden voor businessmeetings, theorietrainingen en catering.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 8 tot 120 personen
Ligging
De ontvangst voor het Safety Experience Center (SEC) bevindt zich in het voormalige Huis van de Toekomst, wat is gelegen op het terrein van het Autotron te Rosmalen, centraal aan de A59 tussen 's-Hertogenbosch – Nijmegen en is vanuit het hele land goed bereikbaar. De locatie is mooi gelegen in het bos en heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen. De reistijd vanaf Den Bosch is 6 minuten en vanaf Utrecht 35 minuten.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl