Fortdiscovery

  • PBN Forteiland
  • 40 - 600 personen
  • 10654
  • Beschrijving

Fortdiscovery, bijzondere eilandbelevenis op UNESCO Werelderfgoed!
Dwaal door het labyrint van ons fort. Of spring er vanaf! Want of je nu houdt van cultuur, culinair of avontuur, bij de Fort Discovery zit je goed. En omdat je alles samen met je collega’s doet, leer je niet alleen het UNESCO Werelderfgoed van binnen en buiten kennen...

In het kort:

  • Een spannende én ontspannende ontdekkingstocht
  • UNESCO Werelderfgoed
  • Op een eiland  vlakbij Amsterdam
  • Voor groepen van 10 tot 600 mensen
  • Geschikt voor alle seizoenen

De Fortdiscovery is een ontdekkingstocht in teams door het gangenstelsel van het fort waarin de teams de competitie met elkaar aangaan d.m.v. verschillende teamuitdagingen. De uitdagingen zijn zelf in te vullen met een keuze uit: Buksschieten, Team in balance, Tangram, Spiderweb, Labyrinth, Fortkennis, Rookkamer, etc.

Daarnaast kan ook een keuzeprogramma gedaan worden waarbij iedereen individueel voor een activiteit kiest. Met keuze uit bijvoobeeld: Abseilen, Historische rondleiding, Wijnproeverij, Boogschieten, Evenwichtsbalk of Speedbootvaren.

Sluit af met een gezellige borrel en een heerlijk diner in één van de authentieke zalen in het Fort!

Programma opzet
Hoe de ontdekkingstocht eruit ziet, is aan jou. De indeling van het programma is flexibel en wordt in overleg samengesteld. Meestal ziet een middag er ongeveer zo uit:

13:00    Bootovertocht
13:30    Ontvangst op Forteiland. Koffieontvangst met lekkers
14.00    Fort Discovery: ronde 1
15:30    Pauze
16.00    Fort Discovery: ronde 2
17.30    Borrel
18.30    Afsluiting en bootovertocht
Mogelijk om daarna nog diner of bbq te boeken.

            (later tijdstip is mogelijk)

Vul voor meer informatie of een vrijbijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Het Forteiland van IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Op dit 4 ha grote eiland waant u zich in een roes van historie, avontuur, rust en spanning en dat op slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!