Bedrijfsuitje Outdoor Sport en Actie in Gelderland (57)

Op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Gelderland met veel sport en actie? Vind en vergelijk vele aanbieders van sportieve en actieve bedrijfsuitjes in Gelderland op WegmetdeBaas.
Game Events, OutdoorGame Game Events, OutdoorGame Game Events, OutdoorGame

OutdoorGame

950
Game Events: Speciaal voor de OutdoorGame ontwikkelde GameEvents een Android app. Speel de Game met en tegen uw collega's op de Samsung Galaxy tab.De OutdoorGame is een zeer origineel en verassend bedrijfsuitje in de natuur. Tijdens deze Game gaan de teams, voorzien van tablet en GPS, de strijd met elkaar aan, ..
Van 20 tot 500 personen
Birds@Work Valkerij Manege, Hound & Hawk Birds@Work Valkerij Manege, Hound & Hawk Birds@Work Valkerij Manege, Hound & Hawk

Hound & Hawk

4150
Birds@Work Valkerij Manege: De valkerij, jacht en de adelZo beleven de deelnemers deze, 2 á 3 uur durende workshop. Zoals bij alle activiteiten van Birds@Work zijn de deelnemers zelf onderdeel van het programma. Aan het eind van de workshop kent u uit ervaring de geur van een roofvogel, het gewicht van een valk en hoe ..
Van 15 tot 250 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl