Teambuilding & Feesten

  • Madurodam Events
  • 20 - 1200 personen
  • 10801
  • Beschrijving

Workshops, teambuilding, feesten of een ontspannen bedrijfsuitje
Madurodam Events biedt alles voor een leuke en actieve dag. Wat dacht je van de Madurodam Escape game. In Madurodam, dat staat voor waar een klein land groot in is, probeer jij met je team te ontsnappen. Een ver achterneefje van Hugo de Groot, die in Madurodam woont, is je gids. Hij neemt je mee het park in en aan de hand van allerlei opdrachten, ingewikkelde raadsels en cryptische clue's moet je de 5 letterige code van een cryptex zien te vinden, waarin de sleutel tot de escape zich bevindt. 

Het is Hugo de Groot ooit gelukt spectaculair te ontsnappen in een boekenkist uit Slot Loevestein! Hoe gaan jullie het aanpakken? Lukt het jouw team als eerste de code te kraken, of zijn anderen jullie voor?!  Madurodam Events biedt alles voor een leuke en actieve dag. Naast de Madurodam Escape game hebben wij nog veel meer super leuke activiteiten om samen me je collega's te doen, informeer naar de mogelijkheden!

Madurodam Events
Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bedrijfsfeest? Bij Madurodam Events is het mogelijk om een evenement te organiseren in moderne zalen met uitzicht over heel Nederland. Van 20 tot 1200 personen, van bedrijfsfeest tot congres, wij bieden altijd een uniek evenement op maat.

Kom en zet jouw evenement kracht bij door dit te linken met één van de Grote Verhalen van Nederland. 
Madurodam kiest ervoor de Grote Verhalen van Nederland op verschillende manieren te vertellen: met miniatuur, interactief of door een complete belevenis waarbij de bezoeker op een indringende manier wordt meegenomen.

Capaciteit en sfeer
Madurodam is met 7 moderne zalen en een capaciteit van 20 tot 1.200 personen de enige evenementenlocatie met een dekking door heel Nederland. De Haagse topattractie, in 1952 opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor het goede doel, inspireert haar gasten dagelijks met de grote verhalen van Nederland. Leg een unieke link tussen jouw event, onze locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is. Zo maak je van jouw evenement ook een Nederlands hoogtepunt!

MVO
De netto-opbrengsten van Madurodam gaan via het Madurodam Kinderfonds naar goede doelen voor kinderen en jongeren, waardoor het ook nog eens maatschappelijk verantwoord is om je bedrijfsuitje bij Madurodam te organiseren.

Culinair
Van petit-fours tot borrelhapjes, van walking dinner tot uitgeserveerd viergangendiner of een aangeklede receptie, onze chef-kok bereidt het met zijn team met veel passie.

 Kortom bij Madurodam zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde dag! Heel Nederland staat klaar voor uw organisatie!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Bereikbaarheid & Ligging: 
Den Haag. De bereikbaarheid van Madurodam is uitstekend. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de snelweg en Madurodam beschikt over 500 parkeerplaatsen. De tram stopt voor de deur en is binnen tien minuten bij station Den Haag Centraal of Hollands Spoor. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!