Buitenlandse groepsreis in Buiten Europa (5)

Beloon uw medewerkers met een incentive in Buiten Europa. Van skitrip tot een stedentrip, u vindt een reis incentive in Buiten Europa op WegmetdeBaas.
Rientjes & Partners, Bedrijfsreis naar New York! Rientjes & Partners, Bedrijfsreis naar New York! Rientjes & Partners, Bedrijfsreis naar New York!

Bedrijfsreis naar New York!

3796
Rientjes & Partners: New York is één van de grootste steden ter wereld, een fantastische stad met een rijke geschiedenis.  Op iedere straathoek is wel iets te beleven en alles is 'larger than life'. De torenhoge wolkenkrabbers, de gele taxi's en het decor voor veel films en series... New York City is ..
Van 15 tot 1000 personen
Inspiration-Company, Naar de Top! Inspiration-Company, Naar de Top! Inspiration-Company, Naar de Top!

Naar de Top!

5453
Inspiration-Company: Dit is een bijzondere uitdagende training in Marokko, die zeker zijn vruchten af zal werpen en zich terug zal betalen. Doel van de training is een team in korte tijd op scherp zetten, waarin een ieder zijn talenten maximaal kan gebruiken. Tijdens de eerste dag wordt bepaald naar welk doel (naar ..
Van 8 tot 30 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl