Flikken City Game

  • HuisBrand Events
  • 10 - 400 personen
  • 10816
  • Beschrijving

Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar andere grote steden in Nederland toe. Wij van Huisbrand Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein! 

Deze Flikken speurtocht is echt teamwork en ideaal voor een bedrijfsuitje in Nederland of België. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier meekrijgen. Via verschillende opdrachten zullen jullie meer informatie krijgen over het moordwapen, de moordlocatie en de moordenaar.

Weten jullie uiteindelijk de juiste verdachte aan te wijzen? De moordenaar heeft zijn moordwapen achtergelaten in de stad. Als jullie deze weten te bemachtigen zijn jullie grote kanshebbers om de Flikken speurtocht winnend af te sluiten.

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op jullie te wachten. Jullie begeleider checkt ondertussen of het dossier afgesloten kan worden. Het winnende onderzoeksteam wordt uiteraard beloond voor hun kundige speurwerk!

 

Inclusief:

  • Enthousiaste begeleiding
  • Een welverdiend drankje na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

 

Prijs: 
10 - 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 24,50 p.p. excl. BTW
vanaf 30 personen: € 21,50 p.p. excl. BTW



Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en zet de juiste stad er ook even bij, zodat wij u direct de juiste informatie kunnen sturen!

Ligging uitje

Alle grote steden in Nederland en België:
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Den Haag, Antwerpen, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Leiden, etc. 
 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!