Wie is de Rat stadsspel

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10577
  • Beschrijving

Holland Tour Guides  bouwt tijdens het Wie is de Rat spel van uw groep een hecht team en laat u, net als in Wie is de Mol, allerlei uitdagende opdrachten doen. 

Maar kijk uit voor de loslopende ratten! Eén persoon per team loopt de boel te saboteren. Wie gedraagt zich anders dan normaal of probeert andere teamleden zwart te maken?

In het centrum van de stad volgen de opdrachten zich in een rap tempo op. Jullie zullen geconfronteerd worden met diverse breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten. Uiteraard is het de bedoeling om deze opdrachten zo snel en zo bekwaam mogelijk te volbrengen. De aanwezigheid van de rat zal het spelprogramma een extra dimensie geven!

Na afloop wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit. Vervolgens geven we het woord aan de beste rat, die zijn streken mag onthullen. Hilariteit gegarandeerd!

Inclusief:
- 1 consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
- Versnapering voor onderweg
- Professionele begeleiding
- Teambuilding
- Prijs voor het beste team en rat

Prijs:
10 - 19 personen € 35,00 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 32,00 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen € 29,00 p.p. excl. BTW

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie?  Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!