Wie is de Rat diner

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10555
  • Beschrijving

Het Wie is de Rat Diner van Holland Tour Guides is het ultieme vermaak voor vrienden, familie en collega's. Wij combineren de leukste uitdagingen met een voortreffelijk 3-gangen diner in drie verschillende restaurants. Dit spelprogramma inclusief 3-gangen diner is te boeken in diverse steden in heel Nederland en versterkt in hoge mate de teambuilding. 

Wie is de Rat is een avonturenspel waarbij u in teams verschillende uitdagingen moet aangaan. Jullie spelen verschillende spelrondes waarbij u verschillende vragen moet zien te beantwoorden. Voordat jullie op pad gaan voorzien wij elk team van een Rat die moet proberen om uw team volledig lam te leggen en uw inzet te saboteren.

Het spel wordt gespeeld in verschillende rondes met tussendoor bezoekjes aan drie verschillende restaurants waar u een heerlijk gerecht voorgeschoteld krijgt. Uiteraard zult u na afloop (en vooral ook tijdens het spel) moeten raden wie van u die Rat nou eigenlijk is. Het beste team dat ondanks de fratsen van die Rat toch alle uitdagingen succesvol heeft afgerond, krijgt evenals de meest doeltreffende Rat een prachtige prijs als bekroning op al het werk.

Programma-indicatie:
18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 23.00 Dessert

Prijs:

10 - 19 personen: € 66,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen: € 62,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 40 personen: € 59,50 p.p. excl. BTW


Inclusief:
- Begeleiding
- Uitgebreide 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
- Teambuilding
- Materiaal
- Prijs voor het beste team en de slimste Rat
- Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Optioneel:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!