Kolonisten van Catan

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10575
  • Beschrijving

Kent u het bordspel Kolonisten van Catan en wilt u de essentie van dit spel combineren met het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje? Dit virituele smartphone spel van Holland Tour Guides is hét evenement voor groepen en bedrijven die wel eens een echte ontdekkingstocht willen maken door de stad. Bepakt met een smartphone of tablet gaat uw team op zoek naar grondstoffen die door de hele stad verspreid liggen. Deze avontuurlijke City Game vraagt om de noodzakelijke teambuildingskills, 100% creativiteit en doorzettingsvermogen om uw kolonie op te bouwen. 

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt smartphone of tablet mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Tussen de bedrijven moeten er ook nog een aantal foto-opdrachten uitgevoerd worden. Zo weten wij waar uw teamleden geweest zijn en heeft u nog een paar leuke herinneringen aan dit avontuurlijke evenement. Het beste team kolonisten wordt door ons in 't zonnetje gezet en ontvangt een superleuke hoofdprijs.

Uw eigen VOC-mentaliteit en teamgeest eens goed op de proef stellen? Boek dan de Kolonisten van Katan van Holland Tour Guides om dit eens te testen.

Inclusief:
- Smartphone of Tablet
- Professionele begeleiding
- Een consumptie (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
- Een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:
10 - 19 personen: € 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW 
Vanaf 30 personen: €27,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! 

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!