Ik hou van Holland Diner

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10576
  • Beschrijving

Speel met Holland Tour Guides het beroemde tv-spel 'ik hou van holland'. Speel dit avondarrangement met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner. 

Helaas kunnen wij niet de bekende namen als Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge of Guus Meeuwis als presentatrice of team captain laten opdraven, maar wij bieden u wel minstens zoveel lol met onze profesionele quizmasters!

Test uw algemene kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft: herken de grootste hits van Nederland als Huilen Is Voor Jou Te Laat, Una Paloma Blanca of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland!

Kunt u BN-ers uitbeelden zonder hun namen te noemen? En hoeveel Nederlanders genieten eigenlijk het liefst ochtendsex dan vrijen in de avond?

En weet u wat het allemaal extra leuk maakt? Naast het feit dat u de felbegeerde Hou Van Holland Hoofdprijs kunt winnen, schuift u na het spel aan aan tafel voor een overheerlijk driegangen diner!  Hollandse Pot? Wie zal het zeggen...? 

Inclusief: 
- Quizmaster
- Uitgebreid 3 gangen diner
- Decor
- Rad
- Kostuums en attributen
- Leuke prijs voor het winnende team
- Locatie


Prijs:
10 - 19 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 40 personen: €59,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:
Indien u het programma wenst op een locatie buiten de Randstad, Noord Brabant of Limburg werken wij met een bezorgkosten afhankelijk van de voorkeurslocatie. Deze kosten vermelden wij in het vrijblijvende voorstel en zijn vanaf € 100,00 excl. BTW. Daarnaast hanteren wij een minimum van 15 deelnemers.

Optioneel:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!