Flikken CSI City Event

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10787
  • Beschrijving

In elke stad in Nederland of België organiseren jullie het altijd avontuurlijke en spannende Flikken CSI City Event van Holland Tour Guides. Zet je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje geheel in het teken van een geheimzinnig moordmysterie. In speciale onderzoeksteams moeten jullie door de door jullie gekozen stad trekken om zo snel mogelijk alle DNA-sporen te achterhalen die uiteindelijk leiden naar het moordwapen en de moordenaar. 

Beleef spannend forensisch speurwerk tijdens jullie groepsuitje of bedrijfsuitje! 
Een lugubere moord, de politie die met zijn handen in de haren zit en een lugubere moordenaar die nog steeds vrij rondloopt.  Het is een schande!!! Jullie Flikken team wordt als laatste redmiddel van stal gehaald om de moordenaar in de kraag te vatten. Alleen door goed samen te werken en de opdrachten zorgvuldig uit te voeren, kom je verder in het onderzoek.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Wij geven elk team een uitgebreid politiedossier mee met een route, de locaties waar sporen te achterhalen zijn en een lekkere consumptie voor onderweg. Aan jullie de taak om binnen de gestelde tijd deze klus te klaren!

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op jullie te wachten in een gezellig café in het centrum van de door jullie gekozen stad. Jullie begeleider checkt ondertussen of het dossier afgesloten kan worden en de moordenaar succesvol is geidentificeerd. Het winnende onderzoeksteam wordt uiteraard beloond voor het kundige speurwerk met een prachtige prijs! 

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Een lekkere consumptie voor onderweg
– Een welverdiende consumptie na afloop
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip 

Prijs:

10 - 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 - 29  personen: € 24,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen: € 21,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?
Bij Holland Tour Guides kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Ligging uitje

Nederland en Belgie

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!