Faust
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Close Quarter Battle of CQB is een verzamelnaam voor de activiteiten van een kleine groep specialisten, die met wapens op korte afstand de vijand tegemoet treden. Deze tactieken worden doorgaans veel toegepast in locaties met kleinere ruimtes, zoals gebouwen, en in voertuigen zoals vliegtuigen en bussen. Met als voorbeeld: kapingen, gijzelingen en of terroristische activiteiten.

Speciale eenheden in het leger met name de 'special operation units' werken in teamverband om snel en effectief de vijand te neutraliseren en een desbetreffende locatie veilig te stellen. Ook de politie in Nederland werkt met dit soort units zo heb je het AT het 'Arrestatie Team' of beter bekend in het Engels als SWAT unit (Special Weapons And Tactics).

Deze unieke workshop biedt jou de mogelijkheid om de tactieken te leren achter deze operaties. Je leert op een leuke manier werken met je teamgenoten om specifieke taken te volbrengen. Samenwerken staat hierin centraal, daar iedereen een stukje verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van de ander. Je leert hoe je moet functioneren in een SWAT unit. Onderdeel hiervan zijn o.a. ook wapenhandelingen. Hoe beweeg je door gangen, hoe open je deuren en hoe ga je een ruimte binnen en hoe stel je deze veilig.

Wij gebruiken hiervoor veilige simulatie wapens ‘nurfguns’. Deze wapens schieten zachte rubberen schijven. Je hebt niet meer dan een bril nodig om de ogen te beschermen. Een workshops CQB is intens, leerzaam en ontzettend leuk om te doen en daarbij zorgt het dikwijls voor ludieke situaties.


De workshop wordt gegeven door Mishaël Lopes Cardozo bekend van film en TV. (o.a. Game of Thrones en Amerikaanse speelfilm Richard the Lionheart Rebellion). Hij zelf is een specialist op vele gebieden. Behalve dat hij expert is in middeleeuwse krijgskunsten traint hij ook politie, leger en beveiligingsbedrijven. Nu heb jij de kans om samen met hem te trainen.

Locaties:
Doorgaans dient de klant zelf een locatie uit te zoeken. Dit dient indoor te zijn. Een sportzaal of gebouw is voldoende. Belangrijks is dat er minimaal twee kamers zijn en een stuk gang beschikbaar is. Mishaël verzorgt de wapens en de veiligheidsbrillen. Indien je een bril hebt op sterkte dan is dit ook afdoende. Je mag ook je eigen zonnebril meenemen.

 

Kleding:
Om een beetje in de sfeer te komen kan je een zwarte legerbroek aantrekken en een zwart shirt. Anders is elke zwarte broek op zich afdoende. 


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Aantal personen
Van 5 tot 12 personen
Ligging

Doorgaans dient de klant zelf een locatie uit te zoeken. Dit dient indoor te zijn. Een sportzaal of gebouw is voldoende.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Workshop zwaardvechten
Zwaardvechten AMEK
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl