Strand spektakel Fun on the beach

  • Expert in Actie
  • 20 - 250 personen
  • 10477
  • Beschrijving

Expert in Actie organiseert compleet verzorgde bedrijfsuitjes strand. Kies een mooi strand uit en wij zorgen voor een geweldig teamuitje. Een dag vullend programma met actieve en spectaculaire strandactiviteiten, een strandzeskamp of een blokart event of een programma op maat gemaakt, speciaal voor jullie bedrijfsuitje op het strand.

De Nederlandse kust is uniek. Strand zee en duinen! Niet voor niets dat Expert in Actie hier dan ook graag een onvergetelijke stranddag voor u verzorgt. Steppen door de duinen met onze nieuwe Fat Max E-steps, hangen aan de sterke powerkites of racen op het strand met de blokarts. Liever wat op het water? Een goede teambuilding activiteit is raften. Trotseer de golven van de Noordzee met je team. Of liever gestuurd worden? Dan is de powerboot misschien wat voor jullie. Een spectaculaire rit met een rib over het water.

Na de strandactiviteiten is het tijd voor een drankje en een lekkere BBQ. Wij werken al jaren samen met uitstekende strandpaviljoens waar u na de stranddag, heerlijk kan bijkomen op een terras en genieten van een hapje en een drankje. We sluiten de dag feestelijk af met een fantastische BBQ op het strand.

Voorbeeld programma

13.00 – Ontvangst met koffie/thee en Appeltaart
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
Blokarten, powerkiten, Fat Max E-step, raften, schilderen, bunkerwandeling, ArcheryTag, Beachvolleybal, knotshockey, sieraden maken, Bubble voetbal, mega suppen, bodyboarden, branding kanoën, djembé, duin fietstocht, powerboot varen/rib varen

*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.

17.00 – Borrel
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – einde TOP beach event

Spektakel op het strand; Avontuur en teamspirit!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
IJmuiden, Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Hoek van Holland, ‘s Gravenzande

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!