Workshop schermen

  • Efence Schermclinics voor teams op locatie
  • 10 - 100 personen
  • 10632
  • Beschrijving

Efence organiseert dynamische schermworkshops voor teams, klein en grote groepen, zowel in de particuliere als zakelijke sector. Samen oefenen en leren zijn de speerpunten.

Plezier, veiligheid en een proffesionele verzorging staan centraal tijdens de kennismaking met deze oude Olympische sport.
Efence heeft een unieke methode ontwikkeld waarbij iedereen deze sport kan leren in korte tijd. De workshop biedt gegarandeerd een bijzondere en exclusieve belevening met uw team. De workshops worden voor u volledig naar wens verzorgt, inclusief gebruik van een geschikte locatie bij u in de buurt.

Doen
Een actieve en leerzame kennismaking met de schermsport. Na het oefenen van de belangrijkste basistechnieken gaan de deelnemers met elkaar het duel aan. Uitermate geschikt als vergaderonderbreker of tijdens teamdag of bedrijfsuitje.

Trainingen
Met een wapen in de hand en zonder vooraf geoefende en geïnternaliseerde routines vaart men een koers ingegeven door persoonlijke voorkeuren en overtuigingen. Welke beslissingen neemt u als er slechts een seconde bedenktijd is en de tegenstander de aanval inzet? Bent u een aanvaller of een verdediger? Hoe wordt de ‘schermdialoog’ aangegaan en met welk doel stapt men het duel in?

Beleven
Een topsportervaring waarbij de deelnemers het schermen leren van een professionele trainer. Hoogtepunt is het duel, in officiële uitrusting en met elektronische scoreapparatuur en scheidsrechter. Bijzonder geschikt voor groepen op zoek naar competitie-elementen.

Het schermen is een uitstekende metafoor voor de interactie tussen mensen en biedt handvatten om eens op een andere manier naar iemands voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen te kijken. Onze schermtraining is daarom zeer geschikt voor, onder andere, de volgende thema’s:

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Op elke geschikte locatie in heel Nederland. 
Efence verzorgt een locatie voor de klant in de elke gewenste woonplaats of regio. Leuk voor uw teamuitje/ bedrijfsuitje!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!