Medieval Machines

  • Dukino Business Events
  • 10 - 600 personen
  • 10739
  • Beschrijving

Een spannende strijd in middeleeuwse sferen barst los tussen de teams bij aanvang van Medieval Machines! Geïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden is deze avontuurlijke teamgame ontstaan.

Mobiliseer de strijders!
Construeer samen in uw eigen bouwhoek aan de hand van 3D bouwtekeningen de Donjon (woontoren van het kasteel), een katapult en een strijdwagen om de opponenten te verslaan! U gebruikt hiervoor onderdelen tot 1,20 meter verzinkt metaal. U zult de taken nauwkeurig moeten verdelen en blijven communiceren om de andere teams een stap voor te kunnen zijn.

Trek ten strijde en verzamel munitie!
Met de gebouwde strijdwagen trekken de teams eropuit om de benodigde munitie te verzamelen. In dit knotsgekke ringsteek spel worden de strijdwagens bereden door twee duwers, één stuurman en een ringsteekspecialist om te bepalen welk team de meeste ‘strobalen’ als munitie ontvangt bij aanvang van de belegering. 

De belegering van het kasteel!
De teams belegeren in de hilarische finale de Donjon van de vijhand door strobalen te katapulteren. Hierin laten zij zien over welke goede timing, communicatie en behendigheid zij beschikken. Er zijn teams met een voorsprong omdat zij met de games en opdrachten al meer munitie hebben verdiend. Echter is de strijd nog niet gestreden. Welk team wint de strijd van Medieval Machines?

Programmaduur: ongeveer 3 uur.

Vul voor meer informatie over dit unieke teamuitje/ bedrijfsuitje het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Dukino Business Events te Eindhoven op 10 minuten van het centrum, elders in Nederland op afspraak.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!