Different Drums
Contact
Film

Geschikt voor binnen en buiten. Deze workshop werkt verbindend, is uitdagend en geeft een kick! Bekijk het filmpje van 1 minuut en oordeel zelf: Een Different Drums-workshop is een inspirerende activiteit en unieke manier om verbinding te maken met je team, met de afdeling of zelfs met de alle werknemers van het bedrijf. Gegarandeerd 'n waanzinnige kick! 

VOOR IEDEREEN

Of je nou treinmonteur, advocaat of administratief medewerker bent; een percussieworkshop geeft elke deelnemer inspiratie en plezier. En het maakt niet uit of je altijd op tafel zit te trommelen of gewoon nog nooit muziek hebt gemaakt; je hoeft geen muzikale ervaring te hebben voor deze swingende teambuilding-activiteit.

INFO/FAQ's

Onze drumworkshop is leuk, leerzaam en inspirerend voor vrouwen én mannen. De workshopduur is in overleg maar ga uit van 75 minuten. Energizers duren ongeveer 10-20 minuten. Nagenoeg elke locatie is geschikt. Ook in de openlucht. Nog geen idee waar? We hebben jarenlange ervaring in het vinden van geschikte locaties op de hei, in de stad, aan het strand. En als dat voor jou handig is, regelen we de lunch, een mooi restaurant voor na afloop van de bijeenkomst of een rent-a-bob voor de terugweg. We nemen voor iedereen een professioneel percussie-instrument mee en verder is er NIETS nodig (zoals stoelen, flipovers). Makkelijk toch? Workshops vanaf € 500 excl. btw. Ga naar www.differentdrums.nl voor nog meer informatie.

TOP-PERCUSSIONIST
Workshopleider Marnix Stassen is al ruim 20 jaar één van Nederlands top-percussionisten en werkte met o.a. Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Karin Bloemen en de Edwin Evers Band. Sinds eind jaren negentig geeft hij percussie workshops aan bedrijven met teambuilding als belangrijkste uitgangspunt. Dat deed hij in Europa en Azië voor Heineken, Shell, KPN, Achmea, ING, Randstad, Robeco, l’Oreal en heel veel andere kleine en grote bedrijven en organisaties.

REACTIES
"Het was super, ik heb veel goede reacties gekregen. Mensen vonden het erg leuk, iedereen zat lekker in het ritme! Dank voor je enthousiaste inzet."  mr Annelies Dijkman-Derkman, BarentsKrans 

“Marnix gaf onze groep een schitterende workshop. Binnen 5 minuten hoorde je al het verschil in afstemming op elkaar, heel knap!" Martin op ‘t land, Capgemini

"De workshop van donderdag was een topper, het verhaal in de workshop was overduidelijk. Eén van de bedrijfsleiders beschreef het als volgt; Ik heb het hele jaar aan me voorbij zien gaan, alles zat er in”. Adrie de Schipper, Bakkersland


Zijn we nog wat vergeten? Mail ons via onderstaand formulier, we praten heel graag even verder! Vervolgens heb je binnen een paar uur een offerte per mail. 

Aantal personen
Van 10 tot 1000 personen
Ligging
Het maakt ons niet uit waar; we komen werkelijk overal!

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl