Complete arrangementen voor ieder wat wils!

  • De Westernboerderij
  • 8 - 250 personen
  • 10871
  • Beschrijving

De Westernboerderij is een sfeervolle, unieke en veelzijdige locatie. Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teamdag is bij de Westernboerderij altijd een succes!

Alles onder één dak, sfeervol ingerichte zaalruimtes om te feesten of te vergaderen, diverse leuke activiteiten, uitgebreide buffetten en bijzondere overnachtingen met een gezellig kampvuur. 

Beleef het quad- en westernarrangement
Quad rijden en ludieke westernactiviteiten met o.a.buks- en boogschieten, de rodeostier, levend tafelvoetbalspel, het gladiatorenkussen, spijkerslaan, hoefijzer werpen, spijkerbroek hangen, bierpul schuiven, cowboyhoed werpen, knotshockey op het veld, etc. 

Daag elkaar uit met de dukaten! Wie wordt de beste cowboy?
Aansluitend genieten van een heerlijk onbeperkt en gevarieerd grillbuffet.

Of:

Archery tag, perslucht schieten, location quiz, zeskamp opdrachten, paintball, countrygolf, steptour, survival, kleiduiven schieten, scootertour, quad rijden, teambuildingsdag, pubquiz, Ik hou van Holland, de jongens vs de meisjes, Wie is de Wolf? etc. Uw arrangement is geheel op maat samen te stellen.  

Al 15 jaar specialist voor grote en kleine groepen op onze ruime locatie. Overnachtingen in heuse tipi's! Wij beschikken over een grote, verwarmde binnenlocatie, uw arrangement gaat dus altijd door. Dat is een zorg minder! 

De Westernboerderij - dé groepsuitjes specialist van Gelderland

Meer info of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen voor dit leuke teamuitje/ bedrijfsuitje?
Vul het aanvraagformulier in. 

Ligging uitje
U vindt ons in een bosrijke omgeving van Didam en wij bieden tal van activiteiten voor jong en oud. Dit alles op slechts 5 minuten van de A12 en 15 minuten vanaf Arnhem.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!