Een bedrijfsuitje zeilen met collega’s of zakenrelaties: een ideaal idee!

  • De Volharding Zeilcharter Muiden
  • 1 - 100 personen
  • 10507
  • Beschrijving

Of je nou actief wilt zeilen of rustig wilt varen, met De Volharding wordt jouw personeelsfeest of bedrijfsuitje zeilen beslist een succes. De frisse zeewind doet de spanning van de werkvloer verminderen en is de perfecte omgeving om iedereen goed te leren kennen. 

Aanmeren bij Pampus of het prachtige Monnickendam
Tijdens de tocht kan er in overleg aangemeerd worden in de verschillende havenplaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het historische forteiland Pampus, een wandeling door het prachtige Monnickendam, een tocht langs de traditionele houten vissershuisjes in Marken, of een foto in historische klederdracht in Volendam?

Voor de meer culinair ingestelden kan er ook een wijnproeverij of kaasmarkt worden bezocht in Edam, een palingrokerij in Volendam of kan er neergestreken worden op een heerlijk terrasje in Hoorn.

Je kunt kiezen uit een dagdeel, een hele dag of een meerdaagse zeiltocht.  Vergeet bij het aanvragen van een offerte ook niet te informeren naar de extra mogelijkheden voor bedrijven. Een vlag in top met je bedrijfslogo, windjacks van de Volharding met eigen logo, of liever een trui of polo.

De samenwerking en communicatie in jouw team bevorderen
Zeilen is een fantastische manier om de samenwerking en communicatie binnen een team te verbeteren. Op het water worden teamleden uitgedaagd om samen te werken en elkaar te ondersteunen om het schip te laten varen en de bestemming te bereiken.

Tijdens het zeilen worden teamleden blootgesteld aan onverwachte situaties die snel moeten worden aangepakt. Dit vereist flexibiliteit, aanpassingsvermogen en creativiteit om problemen op te lossen. Het samen overwinnen van uitdagingen op het water kan een gevoel van teamgeest creëren en het vertrouwen en respect tussen teamleden vergroten.

Ontspanning en actie op het water
Zeilen biedt niet alleen de mogelijkheid om de samenwerking en communicatie binnen een team te verbeteren, maar ook om te ontspannen en te genieten van een actieve dag op het water. Of je nu een beginner of een ervaren zeiler bent, een dag op een zeilboot kan een verfrissende onderbreking zijn van het dagelijkse leven. Op de Volharding  geniet je van de rustgevende omgeving van het water, terwijl je actief bezig bent of lekker ligt te luieren op het dek of in het kluivernet.

Overige mogelijkheden
Op onze zeilboot bieden we niet alleen de mogelijkheid om trainingen te verzorgen, maar ook om andere activiteiten te ondernemen. Zo kun je naast het zeilen bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het Markermeer, suppen of genieten van een gezellige barbecue aan boord. Maar dat is nog niet alles, we bieden ook de mogelijkheid om de omgeving verder te verkennen door het huren van een RIB (Rigid Inflatable Boat). De RIB komt langszij en neemt je vervolgens mee voor een razendsnel rondje over het Markermeer.

Onze zeilboot is uitgerust met alle benodigde faciliteiten om deze activiteiten op een veilige en comfortabele manier te kunnen uitvoeren. Onze ervaren bemanning staat altijd klaar om je te helpen en je te voorzien van de nodige instructies. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De Volharding vertrekt vanuit haar thuishaven Muiden of een plaats naar keuze, waarna we het IJsselmeer op zeilen.

Tijdens de tocht kan er in overleg aangemeerd worden in de verschillende havenplaatsen: Edam, Volendam, Marken, Uitdam, Hoorn, Pampus, en het gemaal De Blocq Van Kuffeler, Medemblik, Stavoren, Lemmer... 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!