Zeilen op sportieve en luxe zeiljachten

  • Company Sailing
  • 15 - 150 personen
  • 10729
  • Beschrijving

Zeilen op luxe en snelle zeiljachten en na afloop genieten van een BBQ of Tapas menu.

Je zeilt met je collega’s op moderne zeiljachten onder leiding van een ervaren instructeur. Het sturen van de boot, de bediening van de zeilen en de tactiek is volledig in jullie handen. Met meerdere boten is het leuk om  een onderlinge zeilwedstrijd te varen en de strijd aan te gaan met je collega’s.  Elkaar de loef afsteken, wie is het eerste over de startlijn en over de finishlijn! 

Je vaart met ongeveer 6 tot 10 personen op een boot. Na afloop is het gezellig napraten onder het genot van een overheerlijke BBQ  of Tapas menu.

Na een korte uitleg van de instructeur gaan jullie het water op. De zeiljachten kunnen niet omslaan en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een koelkast gevuld met een heerlijk koud drankje, snacks en ook het comfort van een toilet ontbreekt niet.
Actief bezig zijn of heerlijk relaxen? Aan jullie de keuze, wij kunnen het programma altijd aanpassen aan de wensen. Een relaxte toertocht is natuurlijk ook mogelijk, actief of passief varen, het blijft genieten op het water. Ons doel is om van jullie dag een succes te maken.

Voorbeeld programma:

13.30 uur    Ontvangst en korte uitleg over het zeilen
14.00 uur    Start zeilen (taken verdelen en oefenen voor de wedstrijd)
15.15 uur    Start zeilwedstrijd of toertocht
17.00 uur    Finish en borrel en eventuele prijsuitreiking voor het winnende of verliezende team
18.00 uur    Afsluiting met een Tapas menu of BBQ met uitzicht op het water en de boten

Wij bieden verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes aan, dus er is altijd een arrangement dat perfect geschikt is voor jullie bedrijfsuitje!  Een arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit:

- Zeilen inclusief Tapas of BBQ menu
- Zeilen en RIB varen  ( een RIB is een snelle rubberboot)
- Zeilen en vergaderen
- Zeilen en teambuilding
- Zeiltoertocht met GPS

Zijn jullie klaar voor deze ervaring? Kom dan naar Company Sailing voor een onvergetelijke dag op het water.
Onze locatie biedt een perfecte ambiance aan het water, waarbij lekker eten en drinken net zo belangrijk is, als het zeilen op mooie boten. Uniek bedrijfsuitje/ personeeluitje/ teamuitje!

Ligging uitje
Hellevoetsluis, Stellendam en Grevelingenmeer (25 minuten rijden vanaf Rotterdam)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!