COCO, The Cocktailcompany
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops en veel meer! Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje.  Eneke voorbeelden:

Coco & Dreams

Hoe zit het met de cocktailkennis van uw directe collega? Wie bouwt de lekkerste en mooiste cocktail? Welke naam is het best bedacht? Wie geeft de meest creatieve toelichting op de samenstelling van de cocktail? Uw groep gaat samen met een professionele cocktailbartender de strijd aan met uw collega’s. Omdat er een wedstrijdelement in deze workshop zit verwerkt, nemen samenwerking en teambuilding een belangrijke rol in. Deze workshop is zeer interactief en ook de funfactor is erg hoog. Creativiteit, enthousiasme en smaakpapillen zijn vereist!


Shake & Dine   

Natuurlijk kun je niet met een lege maag aan één van onze befaamde cocktailworkshops beginnen. Daarom hebben we het Shake & Dine arrangement in het leven geroepen. Ideaal om je voor te bereiden op wat er komen gaat óf juist om nog even na te praten over de onvergetelijke ervaring van zojuist. Het Shake & Dine arrangement bestaat uit de cocktailworkshop gecombineerd met een heerlijk hoofdgerecht. 

Cocktail workshop
Hoe maak je de perfecte cocktail? Onze professionele cocktailbartender leert het je in een twee uur durende workshop vol lol en interessant informatie. Je leert zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden. En misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Al deze zaken komen aan bod bij de GOCOCO cocktailworkshop. GOCOCO staat garant voor plezier, nieuwe ontdekkingen, interactie en verrukkelijke cocktails. De perfecte mix voor een geslaagd uitje!

 

ECOCO

Biologisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord zijn dé toverwoorden van nu. Steeds meer bedrijven dragen hun steentje bij aan een betere wereld. Zo ook COCO The Cocktail Company. Want naast de reguliere workshops bieden wij nu ook de biologische variant. Kijk eens wat dieper in het glaasje en ontdek waarom biologische teelt van verse ingrediënten zo ‘hot’ is. Wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Proef jij of een product een eerlijke afkomst heeft?

U kunt ook bij ons terecht voor:
- Alcoholvrije cocktailworkshops
- Women Only workshops
- Wodka en Gin workshops 
- Tequila en/of Cognac & Brandy experience 


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! Graag tevens uw stad naar keuze even aangeven op dit formulier. 

Aantal personen
Van 9 tot 500 personen
Ligging
COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Vind ook andere bedrijfsuitjes

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Tastings & Workshops
COCO, The Cocktailcompany
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl