Oefenen in het echt....

  • BrandweerSurvival
  • 14 - 450 personen
  • 10517
  • Beschrijving

Met z’n alle een brandweerpak aan, helm op, instappen, sirenes aan en dan gaan als de brandweer!!! Water en vuur zijn de elementen waarmee en waartegen gestreden wordt. Zo gebruiken we water voor blussen maar ook voor spuitvoetbal. En dat is gegarandeerd pret! Samen bezig zijn, nuttige zaken leren over brand en natuurlijk veel lachen dat zijn de unieke ingredienten van BrandweerSurvival.

Oefenen in het echt....Door te oefenen in een realistische praktijk situatie ontstaat teamgeest! Een teambuilding event waar verborgen talenten boven komen drijven, waar je mag testen en uit proberen. Fouten maken mag, het kost je een nat pak!

BrandweerSurvival heeft een eigen oefenterrein, een veilige plaats waar we samen kunnen zijn en kunnen leren. Het komt aan op samenwerking en snelheid. Iedereen voelt zich snel thuis, we kennen de brandweer immers. De teambuilding ontstaat meteen bij binnenkomst in de kazerne.

Enthousiasme is belangrijk omdat dit gepaard gaat met het natuurlijk gedrag van de mens: ‘hij laat zijn ware ik zien’. Als dit gebeurt kunnen de beste leermomenten worden gecreëerd. En de trainer kan zien hoe zij met een paniek situatie omgaan, flexibiliteit en inlevingsvermogen komen eveneens boven drijven.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij opereren vanaf verschillende locaties door heel Nederland, informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!