Brabantse Kwibus
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf
Een arrangement vol entertainment, spierpijn in de lachspieren gegarandeerd!
Arrangement geheel af te sluiten in het thema met een Around The World Diner – 80 kleine gerechtjes vanuit de hele wereld onbeperkt geserveerd.

Uw ontvangst is bij een hele gezellige Engelse pub. Na het gezellige ontvangst is het tijd om met de gehele groep plaats te nemen in onze Amerikaanse Schoolbus. In de bus maakt u kennis met The King Of Bingo! Net terug van zijn wereldtournee door Azië en Amerika waarbij hij in alle staten was. In Las Vegas wist hij zelfs het pokerspel van de 1e plaats te verdrijven met de Around The World Battle!

Op het moment dat de bus begint te rijden begint het entertainment. Tijdens de tocht stoppen we bij een Wereldberoemd Café voor ongekend Vermaak! Hier spelen we onder het genot van een drankje de Around The World Battle. Geen oubollig gedraai en gekras, maar deze bingo wordt door The King een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek inclusief ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.

Want The King zingt ook … en niet onverdienstelijk! De afmeting van zijn domein maakt niet uit. Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee als het toelaat in de vorm van een compleet Vegas decor en net zo makkelijk zorgt hij voor een kleiner gezelschap met enkel z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen….van het lachen.

Na het vermaak in het Wereldberoemde Café is het tijd om weer in onze American Schoolbus te stappen. Deze brengt u naar Vestingstad Geertruidenberg waar een spannende Citygame op u ligt te wachten. Als iedereen de Game heeft voltooid stappen we weer in de bus en rijden we terug naar het beginpunt, De Engelse Pub. Hier zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus heeft u de mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijk Around The World diner. 80 kleine gerechtjes vanuit de hele wereld, onbeperkt geserveerd.

Laat u meenemen door The King en beleef een unieke ervaring. U zult namelijk getuigen zijn van het meest spannende, opwindende en kleurrijkste spel van het westelijk halfrond. Met prijzen die nog nooit eerder zijn vertoond, laat staan weggegeven.
Aantal personen
Van 10 tot 1000 personen
Ligging
NP de Biesbosch, Vestingstad Geertruidenberg, Heusden, Woudrichem, Drimmelen, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
American Schoolbus Challenge
Brabantse Kwibus
GPS Biesbosch Sloepen challenge
Bootje Gezond
Biesbosch Kano Adventure
Biesbosch Kano Events
Scooter Dorpen Derby
Scootertje Gezond
Biesbosch Special
Scootertje Gezond & Tuk Tuk Brabant & Bootje Gezond
GPS Tuk Tuk Challenge
Tuk Tuk Brabant
TukTuk Ballentocht
Scootertje Gezond & Tuk Tuk Brabant
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl