Schiet je baas aan flarden en bezorg je collega’s een nat pak

  • Beachclub Natural High
  • 10 - 500 personen
  • 10932
  • Beschrijving

Kan jij jouw baas of collega’s ook weleens schieten? Dan is de Beach Shoot Out de perfecte activiteit! Met pijl en boog ga je de strijd aan met elkaar. Er kunnen verschillende spellen gespeeld worden. Wordt je geraakt? Dan ben je af. Uiteindelijk telt er maar één ding, be te last man standing. Hierna is het tijd om af te koelen. Ga met je pak aan (wetsuit natuurlijk) in het water tijdens het suppen, oftewel Stand Up Paddling. Op deze grote surfboards kun je lekker relax dobberen of je irritante collega in het water duwen.

Als afsluiting van de dag kunnen we een van onze heerlijke BBQ of buffet opties aanbieden.


Programma op maat
Aangepast op wensen en budget kunnen we een programma op maat maken voor iedere groep. U kunt bij ons een losse activiteit reserveren, maar ook een volledig dagprogramma eventueel uitgebreid met horecamogelijkheden. Een programma is aan te vullen met activiteiten zoals: blokarten, powerkiten of beach challenge. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Voorzieningen & locatie
In ons activiteitencentrum wordt iedere groep ontvangen. Er is een prachtig terras waar wij iedereen een drankje kunnen serveren. Diverse faciliteiten zoals kluisjes, kleedkamers en warme douches zijn beschikbaar. Groepen van 10 tot 500 personen kunnen wij ontvangen. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Natural High is goed bereikbaar vanuit Noord Brabant, Zeeland, maar ook vanuit Rotterdam. Het is gelegen op de Brouwersdam, direct aan de N57. Pal achter onze Beachclub is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!