De Rotterdam Game

  • AroundTown
  • 10 - 500 personen
  • 10822
  • Beschrijving

De Rotterdam Game!
 In volle vaart langs de leukste, gekste en mooiste plekjes van Rotterdam!

In teamverband verplaatst u zich door de stad: te voet, en met de watertaxi! U wordt blootgesteld aan ludieke doe-opdrachten, pittige vragen en maffe weetjes over Rotterdam.

Er zijn verschillende team opdrachten. Naast de verschillende foto opdrachten moet er origineel maaswater verzameld worden, een origami puzzel en aparte foto opdrachten.

Het spel wordt realtime gespeeld en je kan andere teams direct zien op de digitale kaart en je score is direct zichtbaar. Volledig location based en interactief. Verdeeld over teams van 4-8 personen maak je je eigen route en ga je op pad om vragen en opdrachten op te lossen. De spanning is constant aanwezig omdat je op het realtime scorebord zicht hebt op de meest actuele score.

De Rotterdam Game laat op zeer interactieve manier de stad zien. Ga op pad en wordt een echte moderne ” incrowder”. Een strategie game die met het hele team volbracht moet worden.

Dit arrangement is inclusief:

  • -        Transfer per watertaxi;
  • -        Rugzak;
  • -        Tablet;
  • -        Begeleiding;
    -        Pijsuitreiking.

Uitbreiden kan met  verschillende vervoersmiddelen door de stad: te voet, met de fiets, per bus, met de metro, de tram.

Wie is de snelste, slimste en originelste??

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!