AbOriginal TeamEvents
Contact
Film
Andere activiteiten van dit bedrijf
Ga mee Down Under en proef de outback en de cultuur van de Aboriginals. Maak je eigen Australië belevenis met originele teambuildingsactiviteiten waarbij de rode draad Australie is. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit, mate?

Jaag in het bos met geladen camera’s op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Ga de uitdaging aan in de Outback Escape. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Gooi en vang die boemerang. Sluit af met een Aussie Barbie, misschien staat een van de dieren die jij vandaag in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu…

Alle programmaonderdelen zijn gericht op teambuilding en samenwerking en een originele stemmingmaker voor gemêleerde gezelschappen. Doordat de programma’s zoveel elementen bevatten zijn ze boeiend voor alle type mensen. Zo heeft iedereen gegarandeerd een leuke tijd Down Under, no worries.

Get the Aussie fever! Check onze site voor leuke foto’s, beschrijving en video. 

Aussie Bush Hunt

Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke bosspel. Want wie jaagt er nou op wie?! Met geladen camera’s jagen we in kleine groepen op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Op bamboe palen vind je hersenkrakers en ludieke opdrachten. Kijk uit bij de swamp, want een salty lust wel een bite. Zonder een goede strategie maak je geen schijn van kans. Het spel kent vele invalshoeken en je kan je persoonlijke voorkeur volgen. Doorspekt met actie, creativiteit, hersenkrakers, natuurkennis en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen.


Kolonisten van Oz
1793, beleef het avontuur van de eerste Australische kolonisten. Bindt in kleine teams tegelijk de strijd aan op 9 onderdelen. Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar? Originele uitdagingen staan de teams te wachten zoals een telegram verzenden, de gevaarlijke billabong doorkruizen, ploegen en een watertoevoer bouwen. Probeer die maar eens lopend te krijgen! Dan is het tijd voor een ludiek feest met de buren met pleebril tossen, vis hoepelen, hoefijzer ringen en lasso werpen. Een tactisch spel met een hoge fun-factor. Geluk of ongeluk kunnen je kansen keren. Met een beetje mazzel breng je het winnende team een flinke dosis tegenslag en eindigt jouw team toch nog als eerste!


Urban Walkabout
Op ontdekkingstocht in de stad. Leg met de camera de 5 belevenissen van de 5 zintuigen vast. Lef heb je nodig om op straat en in winkels te bietsen en figuranten te ronselen. 5 zintuigen, 5 elementen, 5 vraagstukken, 5 fotocomposities, 5 items … haalt jouw team de 5? Bij deze uitdagende citygame worden ieders kwaliteiten beproefd. Een combinatie van dolle pret, competitie, onderhandelen en creativiteit. Een ludiek stadsspel waarvan je zeker fanatiek wordt.

Outback Escape

Tijdens een rondvlucht over de outback van Australie gaat het fout. Neergestort! Om uit die woestenij te ontsnappen staan jullie pittige Down Under uitdagingen te wachten. Alleen ben je kansloos… is jouw team vindingrijk genoeg? Welk team is het snelste de van krokodillen vergeven rivier overgestoken, heeft een noodsignaal klaar, water gehaald, met boemerangs op eten gejaagd, het moeras overgestoken, met de zelfgemaakte hengelconstructie de meeste vissen gevangen en een vuur gemaakt? Hou de moreel hoog met een ludiek spijkerbalansspel en hoefijzer werpen. De nacht is gevallen, je stuit op de mijnen van Coober Pedy. Het einde is in zicht. Nu alleen nog in het donker de mijnschachten ontwijken. Uitdagende escape-game met een hoge fun-factor, een combinatie van competitie, teamwork en creatief problemen oplossen. Alleen met teamwork ontsnap je de outback!


Doe de Didgeridoo
Ontdek de mystieke en pulserende klank van de Didgeridoo, het traditionele 1½ meter lange blaasinstrument van de Aboriginals van Australië. Aboriginals vertellen met hun muziek verhalen over het land. Leer hun begrippen kennen en zelf spelen. Een hands-on-demo waarbij je beurtelings van de ene verbazing in het andere lachsalvo rolt. Afgesloten wordt met een Bush Story. Begrijp nu het verhaal dat met de didgeridoo verteld wordt.

AboArt ActionPainting
De Aboriginals van Australië hebben een symbolisch schrift. Op artistieke wijze geven zij speciale gebeurtenissen weer. Feitelijk is het gewoon een verhaal schrijven. Zo is iedereen een kunstenaar. Herontdek deze schrijfkunst die teruggaat naar de eerste mens. Verwoord als team je eigen verhaal met de kunstzinnige symbolen van de Aboriginals en creëer je eigen symboliek. Binnen een uur worden in kleine teams een aantal 2 meter lange grasdoeken beschilderd. Enthousiaste quote: “dit is geen schilderen, dit is gewoon hartstikke leuk!"

Boomerang Games
Je gooit … hij draait … en draait ... je rent … duikt … hebbes! Een wervelende clinic boemerang werpen. Eerst oefenen we met boemerangs van verschillende vormen, gewicht, draaicirkels en snelheid. Als iedereen deze oeroude jachttechniek beheerst, sluiten we af met een zinderende wedstrijd, de Kangaroo Hunt. De winnaars krijgen een huiskamerboemerang … de verliezers ook.

TeamEntertraining: Go Down Under & Get on Top
Tijd voor een organisatorisch opkikkertje? Een pittige mix van teamtraining en teamentertaining. Kies uit 8 games die wij speciaal hebben ontwikkeld voor TeamEntertraining. Om met nieuwe ogen naar je team te kijken, om te spelen met nieuwe inzichten. Beproefde communicatie- en teambuildingsmodellen in een origineel en eigentijds jasje. Een intrigerend geheel met Australië als rode draad en doorspekt met de cultuur van de Aboriginals.

This is Down Under, mate!

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Vegetariërs, Halal en diëten? No worries.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen via onderstaand aanvraagformulier!
Aantal personen
Van 4 tot 130 personen
Ligging
Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkabout in iedere grote stad.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Vind ook andere bedrijfsuitjes

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Indoor Down Under!
AbOriginal TeamEvents
Down Under Culture
AbOriginal TeamEvents
Aussie Games
AbOriginal TeamEvents
Down Under Experience!
AbOriginal TeamEvents
Urban Walkabout; ... haal jij de 5?
AbOriginal TeamEvents
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl