AbOriginal TeamEvents
Contact
Film
Andere activiteiten van dit bedrijf
Ga de uitdaging aan in deze Australisch getinte games. De teambuilding games zijn divers van aard met afwisselend actie, creativiteit, strategie, hersenkrakers en vooral veel plezier. Kies uit een vijftal uitdagende games met als rode draad Australie en ‘get the feel Down Under!’

Get the Aussie fever! Check de site voor een video, meer leuke foto’s, uitleg en activiteiten.

Aussie Bush Hunt

Wees op je hoede tijdens dit avontuurlijke bosspel. Want wie jaagt er nou op wie?! Met geladen camera’s jagen we in kleine groepen op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Op bamboe palen vind je hersenkrakers en ludieke opdrachten. Kijk uit bij de swamp, want een salty lust wel een bite. Zonder een goede strategie maak je geen schijn van kans. Het spel kent vele invalshoeken en je kan je persoonlijke voorkeur volgen. Doorspekt met actie, creativiteit, hersenkrakers, natuurkennis en ludieke opdrachten is dit strategische spel boeiend voor iedereen.


Kolonisten van OZ 
1793, beleef het avontuur van de eerste Australische kolonisten. Bindt in kleine teams tegelijk de strijd aan op 9 onderdelen. Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar? Originele uitdagingen staan de teams te wachten zoals een telegram verzenden, de gevaarlijke billabong doorkruizen, ploegen en een watertoevoer bouwen. Probeer die maar eens lopend te krijgen! Dan is het tijd voor een ludiek feest met de buren met pleebril tossen, vis hoepelen, hoefijzer ringen en lasso werpen. Een tactisch spel met een hoge fun-factor. Geluk of ongeluk kunnen je kansen keren. Met een beetje mazzel breng je het winnende team een flinke dosis tegenslag en eindigt jouw team toch nog als eerste!

Urban Walkabout
Op ontdekkingstocht in de stad naar de ‘5 belevenissen van de 5 zintuigen’. Lef heb je nodig om op straat en in winkels te bietsen en figuranten te ronselen. Raadpleeg je achterban of internet voor de Ozzie kennisvragen. 5 zintuigen, 5 elementen, 5 vraagstukken, 5 fotocomposities, 5 items … haalt jouw team de 5? Bij deze uitdagende citygame worden ieders kwaliteiten beproefd. Een combinatie van dolle pret, competitie, onderhandelen en creativiteit. Een ludiek stadsspel waarvan je zeker fanatiek wordt.

Outback Escape

Tijdens een rondvlucht over de outback van Australie gaat het fout. Neergestort! Om uit die woestenij te ontsnappen staan jullie pittige Down Under uitdagingen te wachten. Alleen ben je kansloos… is jouw team vindingrijk genoeg? Welk team is het snelste de van krokodillen vergeven rivier overgestoken, heeft een noodsignaal klaar, water gehaald, met boemerangs op eten gejaagd, het moeras overgestoken, met de zelfgemaakte hengelconstructie de meeste vissen gevangen en een vuur gemaakt? Hou de moreel hoog met een ludiek spijkerbalansspel en hoefijzer werpen. De nacht is gevallen, je stuit op de mijnen van Coober Pedy. Het einde is in zicht. Nu alleen nog in het donker de mijnschachten ontwijken. Uitdagende escape-game met een hoge fun-factor, een combinatie van competitie, teamwork en creatief problemen oplossen. Alleen met teamwork ontsnap je de outback!


Boomerang Games
Je gooit … hij draait … en draait ... je rent … duikt … hebbes! Een wervelende clinic boemerang werpen. Eerst oefenen we met boemerangs van verschillende vormen, gewicht, draaicirkels en snelheid. Als iedereen deze oeroude jachttechniek beheerst, sluiten we af met een zinderende wedstrijd, de Kangaroo Hunt. De winnaars krijgen een huiskamerboemerang … de verliezers ook.

Dagje Oz?
Prikkel uw zinnen met een stroom van belevingen waarbij de rode draad Australië is. Al onze Australische teambuildingsactiviteiten kunnen worden gecombineerd, maak je eigen Australië belevenis!

Jaag in het bos met geladen camera’s op kangoeroes, koala’s en … elkaar. Bouw een nieuw bestaan op in het onherbergzame OZ, een ware beproeving. Zoek in de stad naar de 5 belevenissen van de 5 zintuigen. Ga de uitdaging aan in de Outback Escape. Speel de muzikale taal op de didgeridoo. Schrijf een kunstig verhaal met het symbolische schrift van de Aboriginals. Gooi en vang die boemerang. Sluit af met een Aussie Barbie, misschien staat een van de dieren die jij vandaag in het bos hebt ‘geschoten’ wel op het menu…

Alle programmaonderdelen zijn gericht op teambuilding en samenwerking en een originele stemmingmaker voor gemêleerde gezelschappen. Doordat de programma’s zoveel elementen bevatten zijn ze boeiend voor alle type mensen. Zo heeft iedereen gegarandeerd een leuke tijd Down Under, no worries.

This is Down Under, mate!

Regen, kou? Gaan we geheel of deels indoor, no worries.
Toegankelijk voor iedereen. Niet sportief, wel actief.
Tijdsduur 1 tot 14 uur.
Prijzen? Vraag naar de voorbeeldarrangementen.
Aantal personen
Van 4 tot 130 personen
Ligging
Meerdere bosrijke locaties in de Randstad of uw eigen voorkeurslocatie. Urban Walkabout in iedere grotere stad.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Vind ook andere bedrijfsuitjes

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Indoor Down Under!
AbOriginal TeamEvents
Down Under Culture
AbOriginal TeamEvents
TeamUP Down Under
AbOriginal TeamEvents
Down Under Experience!
AbOriginal TeamEvents
Urban Walkabout; ... haal jij de 5?
AbOriginal TeamEvents
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl