Segway-tours door heel Nederland en België

  • Segway-Tour.nl
  • 24 - 200 personen
  • 20673
  • Beschrijving

Wil je een bijzondere activiteit voor jullie aanstaande bedrijfsuitje of teamuitje? Ga dan voor een Segway tour en geniet gegarandeerd van een fantastische buitenervaring. Plezier, teamwork, en avontuur komen samen tijdens een bedrijfsuitje op de Segway! Segway rijden is avontuurlijk, sportief, toegankelijk en veilig voor iedereen.

Ervaar het genot van een ritje op deze elektrische zelfbalancerende voertuigen terwijl je geniet van de frisse buitenlucht, de omgeving en het gezelschap van je collega's.

Onze uitgebreide ervaring heeft ons geleerd dat iedereen Segway kan rijden. Bij ieder Segway arrangement zit een Segway training verzorgd door een onze ervaren instructeurs. 

De Segway is een vervoersmiddel dat op iedere ondergrond mogelijk is. In de stad of off-road;  Segway rijden kan overal.  Door zijn natuurvriendelijke en geluidloze karakter ben je ook nog eens het milieu niet tot last.

Ervaar bijvoorbeeld de prachtige natuur van de Veluwe.  Met z’n prachtige heidevelden en vele bossen is het een fantastische plek om te ontdekken met de Segway. Of ga met de Segways de stad in. 

Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje.

Segway-Tour verhuurt Segway’s door het hele land. Heb jij speciale wensen qua locatie of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

All inclusive prijs vanaf €74,50 p.p excl. btw, inclusief verzekering, gebruik helmen, transport en begeleiding van van instructeurs.

Ligging uitje

Op iedere gewenste locatie in Nederland. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!