De Verraders - Het verraderlijkste uitje van Nederland!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 11127
  • Beschrijving

Kom erachter wie er echt te vertrouwen is en wie een sluwe verrader is. Durven jullie het sluwste dinerspel van Nederland aan? Boek nu De Verraders als uitje op locatie naar keuze! 

Wie verraadt vertrouwelingen?
Een verraderlijk, uitdagend en bloedstollend avontuur. Weten jullie de verraders te ontmantelen? Of worden stuk voor stuk de vertrouwelingen geëlimineerd? Het is slechts een kwestie van vertrouwen. Alleen de verraders weten iedereens rol. Dus blijf scherp voordat je wordt bedrogen. 

Een uitje vol verraad

  • Verraderlijke doe- en denkopdrachten en missies.
  • Inclusief verraderlijke begeleiding, toffe spelmaterialen en bedrieglijke attributen.
  • Ideaal om te combineren met een lunch, diner of borrel.

Niemand is veilig…
Eén ding is zeker: jullie willen zoveel mogelijk munten verdienen. Dit kan tijdens de verraderlijke missies, geïnspireerd op het populaire tv-programma. Je moet goed samenwerken met je tafelgenoten. Maar pas op: ze kunnen je ook buitenspel zetten. Overleef jij de nacht of wordt je verbannen…?

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

De Verraders is te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!